06-27 221 028
Rijksstraatweg 340, 2025 DP Haarlem

Volg mij op facebook

Pedicurepraktijk

Wilma Molenaar

Producten

Na een behandeling kunt u goed werkende producten aanschaffen om uw behandeling thuis voort te zetten.

La Reine

heerlijke verzachtende cremes Ook de heerlijke crèmes van La Reine zijn weer aangevuld, dus blijf niet doorlopen met die droge/gebarsten/eeltige voeten, met de Voetcrème van La Reine krijgt u de huid weer gezond en lekker zacht. €14,95.

Ook als de huid van uw gezicht droog en trekkerig aanvoelt met deze kou, is de propolis van La Reine zeer geschikt, u voelt direct verschil. €17,50.

En alles puur natuur, op basis van Nederlandse honing en zonder kunstmatige toevoegingen.

Zuurstofdoorlatende nagellak

zuurstofdoorlatende nagellakDe oplossing voor vrouwen die de nagels willen behandelen tegen schimmel en toch willen lakken. 4,50 per stuk of 2 voor 8 euro.

Anti-schimmel producten

anti schimmel productenOmdat er zoveel producten te verkrijgen zijn tegen schimmels op nagels en huid die helaas niet werken, heb ik mij goed laten informeren en ingelezen over de juiste werkzame stoffen in anti-schimmel middelen. In de praktijk verkoop uitsluitend producten tegen schimmels die de juiste werkzame stoffen bevatten, alles vriendelijk geprijsd, en advies krijgt u er gratis bij.

Orly nagellak

kwaliteits nagellak van OrlyVeel verschillende kleuren kwaliteitsnagellak. Als je na de behandeling een potje nagellak aanschaft, lakt Wilma je nagels.